Telefonok

Biztonság


Mivel a telefonunkat egyre több dologra használjuk, egyre több fontos és személyes adatot kezelünk a készülékünkön. Az adataink védelme, azaz a biztonságos használat nem nyilvánvaló dolog sokak számára ezért összeszedtünk néhány jó tanácsot ebben a témában.

JelszóHa jelszót használunk a belépéshez, akkor erős jelszó legyen, azaz legyen benne kis- és nagybetű, szám, különleges karakterek, minimum 8 hosszú és ne legyen igazi szavak kombinációja vagy származéka. Az a legjobb ha rendszeresen változtatjuk a jelszavainkat.

Képernyő zárolás/feloldásHa a kijelzőre rajzolást választjuk a belépéshez, akkor a kijelzőt rendszeresen tisztítsuk, mert különben a sok használattól a kijelzőn a titkos jelünk látszódni fog.

ArcfelismerésAlapból figyelni kell arra, hogy a referencia kép jó megvilágításban készüljön, különben hasonló arcokra is kinyitja az eszközünket a rendszer. A felismerés egyelőre nem megbízható, de alap védelemnek el megy.

UjjlenyomatTöbb mintát adjunk le, ne elégedjünk meg az 1-2 mintával, mert lehet, hogy csak töredékét mentette el az ujjlenyomatunknak, ami miatt akár idegenek is fel tudják oldani ezt a zárat!

KijelzőzárÁllítsuk be, hogy kapcsolódjon be a kijelzőzár, amikor nem használjuk a telefont. Egyes banki alkalmazások addig nem is működnek, ameddig ez nincs bekapcsolva.
Túlmelegedés oka:
Manapság már minden okostelefon túlmelegszik, a legújabb modellektől a többéves konstrukciókig, kivétel nélkül. A lényeges kérdés inkább az, hogy a melegedés mértéke eléri-e a veszélyes szintet vagy sem? Ehhez szeretnénk neked segítséget nyújtani blog bejegyzésünkkel, mely az okostelefonok melegedésből származó meghibásodásáról és ennek megelőzéséről szól.Első körben azt kell tisztáznunk, milyen hűtéssel működnek az okostelefonok. A válasz: passzív hűtéssel. Joggal kérdezheted, mi az az aktív hűtés, illetve van-e olyan, hogy passzív hűtés? Ha hűtésről beszélünk alapvetően két fajtát különböztetünk meg: az aktív és a passzív hűtést.Az aktív hűtés annyit tesz, hogy ventilátor segítségével mozgatjuk a levegőt a hűteni kívánt területen. A passzív hűtés annyiban más, hogy ott a levegőt nem mozgatja ventilátor. A levegőhűtés rendszere a legjobb ár/érték arányát tekintve, azonban ez azzal jár, hogy könnyedén tönkremehet.

Alkatrész rendelésTöbb, mint 12 millió alkatrészt tudunk beszerezni!
Kedvezményes áron, gyári alkatrészek, rendelésre!
Árajánlat kérését és megrendelését írásban a rendeles@szellemkepbt.hu e-mail címen teheti meg, melyre munkatársaink 1-2 munkanapon belül válaszolnak.
Az árajánlat megküldéséhez szükségünk van a készülék/alkatrész márkájára és pontos típusára,
valamint a rendelni kívánt alkatrész megnevezésére.HibabejelentésTovábbi kérdések esetén keressenek minket bizalommal a KAPCSOLAT fül alatt található elérhetőségeink egyikén.