Nagyháztartási

Alkatrész rendelés:


Árajánlat kérését és megrendelését írásban a rendeles@szellemkepbt.hu e-mail címen teheti meg, melyre munkatársaink 1-2 munkanapon belül válaszolnak.
Az árajánlat megküldéséhez szükségünk van a készülék/alkatrész márkájára és pontos típusára, vagy adattábla fotójára valamint a rendelni kívánt alkatrész megnevezésére vagy fotójára.

Az alábbi márkákhoz tudunk alkatrészt rendelni:

Beez alkatrész, Bosch alkatrész, Tefal alkatrész, Orion alkatrész, Hausmeister alkatrész, Szarvasi alkatrész, Vinchi alkatrész, Amica alkatrész, Ariston alkatrész, Beko alkatrész, Daewoo alkatrész, Fagor alkatrész, Gorenje alkatrész, Whirlpool alkatrész stb.

A keresett alkatrészt futárral történő szállításának feltételeiről keresse Kollégáinkat e-mailben vagy telefonon.

HibabejelentésMielőtt szervizhez fordulnaNagyháztartási készülékek hibáiGyakori, hogy a mosó vagy szárítógépek nem szivattyúzzák ki a vizet, ekkor érdemes megnézni, hogy nincs-e eldugulva a szifon amibe be vannak kötve. Mosógépeknél előfordulhat még, hogy leszakadt gomb vagy egyéb tárgy kerül a szivattyúba, ezt a készülékek elején található tisztítónyílásnál lehet ellenőrizni.

Kemény víz = vízkőMég mielőtt a konkrét gépekre térnénk, van egy fontos teendőnk, amellyel nem csak a gépek, de az egyes szerelvények, csaptelepek is megóvhatók. Szerezzünk be vízlágyítót a Kazán WebShopból! A vízkő elég kellemetlen, de könnyen megelőzhető probléma egy ilyen készülékkel. A vízzel működő háztartási gépeket és csaptelepeket is megóvhatjuk, ha biztosítjuk a lágy vizet. Ennek köszönhetően ruháink is puhábbak és tisztábbak lesznek a mosás után, illetve nem csak a gépek és szerelvények élettartamát növelhetjük, hanem fürdőszobánk és konyhánk is fényesebben csilloghat.

Tisztítsd rendszeresen a mosogatógépet!Sokan azt hihetik, hogy a mosogatógép az edények mosogatásakor önmagát is tisztítja. Logikusan hangzik, de sajnos ez nem ilyen egyszerű a helyzet. A gép saját, öntisztító programja mellett a negyed- vagy félévi rendszerességű, manuális tisztítás szükséges a lerakódások eltávolításához. Leginkább azért, hogy az evőeszközök és poharak fényesen csillogjanak, a mosogatógép pedig minél tovább jól működjön. Fontos, hogy mielőtt nekilátsz, áramtalanítsd a gépet! A szórókarokból egy fogpiszkáló vagy csipesz segítségével távolítsd el a szennyeződést, a szűrőt a mosogatóban sima szappanos vízzel tisztítsd meg és a lefolyóból távolítsd el a lerakódást, ételmaradékokat, hogy ne történhessen visszafolyás, dugulás.

A mosógép tisztítja a ruháidat, te tisztítsd a mosógépet!A mosógép mindent megtesz, hogy tiszta és illatos ruhákat vehess fel. Ezt azonban csak akkor tudja garantálni, ha ő maga is tiszta. Egy nem karbantartott, dohos mosógépben a ruhák is kellemetlen szagúak lehetnek. Az egyik legfontosabb az öblítő- és mosószer tartály tisztán tartása. Amíg a gép nem mos, hagyjuk nyitva, de akár ki is vehetjük a mosószertárolót és a mosógép dobjában tárolhatjuk. A lényeg, hogy szellős helyen legyen, mert becsukva bepenészesedhet, ami a ruhákra is rákerül. Emellett a mosógép szűrőjét is fontos rendszeresen megtisztítani az ott felgyülemlett kosztól. Végül pedig a dobról sem szabad megfeledkezni, még ha kívülről tisztának is tűnik. Nem kell vegyszereket használnunk, egy kis ecettel és szódabikarbónával egyszerűen moshatjuk át a gépet. Csak indítsunk el egy mosást üresen, magas hőfokon, a felsorolt természetes anyagok hozzáadásával.