Laptopok

Tisztítás:


Laptop tisztítás / Notebook tisztítás

A rendszeres laptop tisztítás nagyon fontos, ha laptopunkat hosszú távú társnak szeretnénk tudni. Nagyon sok probléma okozója lehet. Normális körülmények között, legalább egyszer szükséges elvégezni. A ventilátor, a laptop hűtő, és hőcső időnkénti tisztítása elkerülhetetlen hosszú távú használat mellett. Ha a gép alapból porosabb helyen van használatban, fokozottabb odafigyelést és sűrűbb tisztítást igényel, azaz néhány havonta célszerű megismételni a tisztítást.
Akármennyire is vigyázol a laptopodra, elkerülhetetlen, hogy idővel a por lerakódjon az alkatrészein.Sokan úgy érezhetik, hogy ez felesleges pénzkidobás, de ha nem szentelsz ennek megfelelő figyelmet, akkor először a géped teljesítménye romlik, majd a ventilátor és egyéb alkatrészek is meghibásodnak, melyek javítása, cseréje már sokkal nagyobb összegbe kerül, mint egy egyszerű tisztítás, amivel ez megelőzhető. A laptop élettartama jelentősen rövidülhet, akár az alaplapon lévő melegedő alkatrészek is meghibásodhatnak. Sokszor a rendszeres karbantartás, tisztítás hiánya vezet a laptopok meghibásodásához.

Fontos tudni...


A laptop tisztításhoz a készüléket meg kell bontani. Garancia időn belül tehát, a laptop tisztítást a márkaszervizben végeztesd el. Mi a garancián túli javítások szakértői vagyunk. Ha nem szakszerűen nyúlnak bele, akkor az apró és érzékeny hűtő és ventilátor alkatrészekben kárt lehet tenni, így nem javasolt a házilag megoldott tisztítás. A burkolat sérülés nélküli bontása is igényel némi gyakorlatot. Nálunk erre megfelelő eszközöket használunk.

A laptopok, lévén, hogy elektronikai eszközök, hőt termelnek működés közben. A melegedés legfőbb okozója a poros alkatrészek. Ha a gép túlmelegszik, egy bizonyos szint felett kikapcsol. Ez amolyan védekezési mechanizmus, mivel a komolyabb túlforrósodás akár visszafordíthatatlan károsodást is okozhat. Ha a laptop magától kikapcsol, akár többször is, akkor az a túlmelegedés leggyakoribb jele. Ebben az esetben mihamarabb fordulj hozzánk.A jelzéseket vegyük mindig komolyan, mielőtt komolyabb baj történne--

Alkatrész rendelésTöbb, mint 12 millió alkatrészt tudunk beszerezni!
Kedvezményes áron, gyári alkatrészek, rendelésre!
Árajánlat kérését és megrendelését írásban a rendeles@szellemkepbt.hu e-mail címen teheti meg, melyre munkatársaink 1-2 munkanapon belül válaszolnak.
Az árajánlat megküldéséhez szükségünk van a készülék/alkatrész márkájára és pontos típusára,
valamint a rendelni kívánt alkatrész megnevezésére.HibabejelentésTovábbi kérdések esetén keressenek minket bizalommal a KAPCSOLAT fül alatt található elérhetőségeink egyikén.