Kisháztartási

Alkatrész rendelés:


Árajánlat kérését és megrendelését írásban a rendeles@szellemkepbt.hu e-mail címen teheti meg, melyre munkatársaink 1-2 munkanapon belül válaszolnak.
Az árajánlat megküldéséhez szükségünk van a készülék/alkatrész márkájára és pontos típusára, vagy adattábla fotójára valamint a rendelni kívánt alkatrész megnevezésére vagy fotójára.


Az alábbi márkákhoz tudunk alkatrészt rendelni:

Beez alkatrész, Bosch alkatrész, Tefal alkatrész, Orion alkatrész, Hausmeister alkatrész, Szarvasi alkatrész, Vinchi alkatrész, Amica alkatrész, Ariston alkatrész, Beko alkatrész, Daewoo alkatrész, Fagor alkatrész, Gorenje alkatrész, Whirlpool alkatrész stb.

A keresett alkatrészt futárral történő szállításának feltételeiről keresse Kollégáinkat e-mailben vagy telefonon.

Hibabejelentés


Mielőtt szervizhez fordulna:A leggyakoribb meghibásodás ok a túlterhelés. Ekkor a motor leég, és eléggé egyértelmű jelét mutatja a szakszerűtlen használatnak. Mivel a kezelési útmutatókban a túlterhelés elkerülésére hívják fel a figyelmét, az erre visszavezethető meghibásodásokra nem terjed ki a jótállás.

Csörög valami a készülék belső részében. Például a Vinchi kiskonyhai készülékek motorja tartalmaz egy hőmérséklet emelkedésére automatikusan leváló műanyag korongot, amely ezt követően csörög a készülék belső részében, és szétszerelés nélkül jelzi, hogy a készüléket túlterhelték. Javaslat; szakaszosan járassa a kiskonyhai készülékeket, és ne terhelje azokat túl. Figyelmesen olvassa el a készülék kezelési útmutatóját. Vinchi készülékek esetében ez nem jár együtt általában meghibásodással, a készülék tovább használható lehülés után, amennyiben nem belső rész törés okozza a hangot.

A meghajtó kuplung amelyhez a tartozékokat lehet csatlakoztatni elolvadt, deformálódott. Pontatlan összeszerelésre, vagy túlterhelésre visszavezethető meghibásodás. Nem terjed ki rá a jótállás. Általában nem jár együtt a készülék meghibásodásával. A javítási költség a tulajdonost terheli még a jótállási időszakban is.

További kérdések esetén keressenek minket bizalommal a KAPCSOLAT fül alatt található elérhetőségeink egyikén.