Panorámakép az ügyfélszolgálatunkról
Ennyi gép javult meg nálunk 2024 során: 1265
Rólunk mondták
 
 
Készülék követés
VÁLASSZON AJÁNLATAINKBÓL
PRÉMIUM szerviz
Azonnali bevizsgálás
Prioritásban kezelés


TAKARÉK szerviz
Legolcsóbb megoldásEgyedi szolgáltatásaink

Akciók a Szellemkép Bt-nél

PRÉMIUM szerviz és amit nyújtunk

Olyan ügyfeleinknek találtuk ki ezt az ajánlatot, akiknek a legfontosabb szempont a gyorsaság.
A készülékét azonnal előrevesszük és bevizsgáljuk, prioritásban kezeljük. A hiba megállapítás és árajánlatadás, igény szerint akár a helyszínen is megvárható. Az azonnali hiba megállapítás díját a leadáskor kell fizetni. Az árajánlat tartalmazza a javítás minden díját, valamint a várható elkészülés idejét és alkatrész beérkezés idejét.
Az árajánlatot, ha nem fogadja el, akkor visszaadjuk a készüléket. Ha elfogadja, akkor a hibától függően, akár azonnal megkezdjük a javítását. Ha alkatrészt kell rendelni hozzá, akkor azonnal megrendeljük.

Prémium szolgáltatásunk díjai:

Azonnali bevizsgálás: 8000Ft+áfa
Fix munkadíj: 5000Ft+áfa

TAKARÉK szerviz és amit nyújtunk

Azon ügyfeleink részére ajánljuk ezt a szolgáltatást, akiknek a legfontosabb szempont az olcsóság.
A készülékének bevizsgálási és árajánlat adási ideje kb. egy héten belül várható. Bevizsgálási vagy munkadíjunkból kedvezményt biztosítunk. Valamint, ha van rá lehetőség, ill. igény, használt, de jól működő alkatrészt is beépítünk. Megkeressük a lehető legolcsóbb megoldást ügyfelünk számára. Az árajánlat elfogadásától számított javítási határidő akár több hét is lehet.
Ha nem kéri a javítást az árajánlat alapján, akkor a bevizsgálási díjunk fizetendő. Ha kéri a javítást az árajánlat alapján, akkor bevizsgálási díjunkat nem kell fizetnie, csak a munkadíjat.

Takarék szolgáltatásunk díjai:

Bevizsgálási díj: 3500Ft+áfa
Fix munkadíj: 3500Ft+áfa

Amennyiben érdekli egyedi szolgáltatásaink egyike, vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken.

További munkadíjainkat megnézheti itt >>

 
Szerződött partnerSzerződött partnerSzerződött partnerA Szellemkép Bt az Allianz Hungária biztosító országos szervizpartnere a kiterjesztett garanciális készülékekre.Kiterjesztett garanciaSzerződött partnerBP szervizSzerződött partner
TELEFON

+36 1 242 2274
+36 1 388 2728
CÍM

1142 Budapest
Erzsébet királyné útja 45/D
 
Az oldal tartalmának felhasználásához, másolásához az oldal tulajdonosának az engedélye szükséges. Minden jog fenntartva. 1996 Szellemkép Bt. -- Web design: Sponga Szabina -- Készítette: Ritter Péter
A weboldal üzemeltetője a Szellemkép Bt.