Panorámakép az ügyfélszolgálatunkról
Ennyi gép javult meg nálunk 2023 során: 12134
Rólunk mondták
 
 
Készülék követés
Akciók
VÁLASSZON AJÁNLATAINKBÓL
PRÉMIUM szerviz
Azonnali bevizsgálás
Prioritásban kezelés


TAKARÉK szerviz
Legolcsóbb megoldásAdatmentő szolgálat

Adatmentés számítógép hdd-jéről vagy egyéb adathordozóról
Szeretné adatait a legjobb kezekben tudni? Gyors megoldást keres?
Nem szeretne milliókat költeni? Fontos számára a diszkréció?

Egyedi árajánlat >

Munkatársaink egyedi árajánlatot adnak, hogy Ön a lehető
legolcsóbban jusson hozzá adataihoz.

Adat biztonság >

Adatait a legnagyobb diszkrécióval kezeljük, harmadik félnek
semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Azonnali bevizsgálás >

Lehetőség van azonnali átvizsgálásra és árajánlat adásra is,
külön térítés ellenében.

Adatmentés menete

Munkatársaink felmérik a készülék/adathordozó állapotát, majd megállapításra kerül, hogy az adatok menthetőek vagy nem. Amennyiben menthető, árajánlatot adunk írásos formában. Az árajánlat minden esetben egyedi, mivel számításba vesszük az adatok mennyiségét, minőségét és a mentéshez szükséges körülményeket.
Ügyfelünk kérésére, cégünk tud biztosítani adathordozót külön költség térítéssel.Hozott adathordozóra mentés esetén semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni, ha a mentés során meghibásodik az ügyfél által biztosított termék.
Az árajánlat elfogadása után kollégáink megkezdik a mentést. Ennek ideje változó, függ az adatok mennyiségétől és a mentéshez szükséges körülményektől. Előfordulhat, hogy az adatoknak csak egy részét lehet lementeni. Ez esetben az árajánlat összegét százalékosan csökkentjük a lementhetetlen adatok mennyiségével.
Az adatmentéseket megrendelés szerinti időrendi sorrendben látjuk el. Lehetőség van azonban azonnali mentés igénybevételére, melynek díját külön meg kell fizetni. Felhívnánk szíves figyelmét, hogy az azonnali mentés, nem minden esetben jelenti a helyszínen történő adatmentés azonnali megtörténtét. Ez függ az adott körülményektől.
Az adatmentés során elveszett adatokért a Szellemkép Bt. Felelősséget nem vállal.
Tekintettel a befolyásoló tényezőkre, az adatok 100%-os lementésére garanciát nem tudunk vállalni. Ha a készülék hibájából adódóan az adatmentés nem tud megvalósulni, nem számolunk fel semmilyen költséget. Ha adatmentés közben Ön eláll az adatmentés folyamatától, egy bevizsgálási díjat köteles fizetni. Ha az adatmentés végeztével áll el a mentés megrendelésétől, abban az esetben is köteles megfizetni a megrendelt adatmentést.
Munkatársaink a mentett adatbázist nem nyitják meg, az adatokat, dokumentumokat nem nézik meg. Ezért esetlegesen az adatszerkezettel vagy tartalommal kapcsolatos, későbbiekben felmerülő kérdésekre nem fognak tudni információval szolgálni. Az adatokról a Szellemkép Bt. által használt informatikai eszközön biztonsági mentés nem készül. A Szellemkép Bt. az adatmentés során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011.évi CXII. Törvény irányadó rendelkezéseinek megfelelően jár el. Az adatmentés során kezelt adatokat harmadik fél számára nem adja ki, az adatállományt titkosan kezeli.
A készülékből/adathordozóból történő adatmentés nem minden esetben vagy csak részben lehetséges. Amennyiben a készülék adathordozója fizikai vagy gyári sérült, az adatmentés általában nem lehetséges. Telepített játékokat, alkalmazásokat, jogdíjas alkalmazásokat, operációs rendszereket nem lehet menteni.

Várjuk szíves megkeresését!

 
Szerződött partnerSzerződött partnerA Szellemkép Bt az Allianz Hungária biztosító országos szervizpartnere a kiterjesztett garanciális készülékekre.Kiterjesztett garanciaA Szellemkép Bt Budapesti és Pest megyei szervizhálózataSzerződött partnerSzerződött partnerSzerződött partnerBP szerviz
Ingyenes bevizsgálás
TELEFON

+36 1 242 2274
+36 1 388 2728
CÍM

1142 Budapest
Erzsébet királyné útja 45/D
 
Az oldal tartalmának felhasználásához, másolásához az oldal tulajdonosának az engedélye szükséges. Minden jog fenntartva. 1996 Szellemkép Bt. -- Web design: Sponga Szabina -- Készítette: Ritter Péter
A weboldal üzemeltetője a Szellemkép Bt.